Casey

Casey
kutya
nőstény
ordas
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-10-30
közepes
Állatsziget

2021 őszén érkeztem a Rex Kutyaotthon Alapítványhoz.
Vidékről kaptam esély a szebb életre, ahol láncon tartva szültem meg 3 babámat a fagyos pusztába. Szerencsére mindannyian túléltük a kezdeti megpróbáltatásokat.
Babáim már önállósodtak, így egyedül élem napjaimat a kennelben. Fiatal, nagyon aktív, felfedező kutya vagyok. Kell hozzám erő a séták alatt, ha megindulok, kevesen tudják tartani a lépést velem, de ha kellően lefárasztanak, nagyon jó sétapartnernek bizonyulok.
Más kutyákra hevesen reagálok, de határozott Gazda mellett akár kezes báránnyá is válnék. Nagyon igénylem az emberek közelségét.
Jelenleg ivartalanítás előtt állok.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!