Burton

Burton
kutya
hím
barna
keverék
ivartalanítva
nyugodt
2017-12-15
közepes
Állatsziget

Ő egy amerikai bully keverék. Ezt a fajtát alig pár évtizede kezdték el tenyészteni Amerikában, pont amiatt, hogy szelíd, türelmes, ugyanakkor jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező kutyafajtát hozzanak létre.

Burton előéletéről nem tudunk semmit. Eleinte csak méregetett minket a kennelből bánatos tekintettel. Aztán az első séta alkalmával már kicsit nyitott felénk. A jutalomfalatot elfogadta kézből, hagyta magát simogatni. Mostanra már csóválva üdvözöl minket reggelenként. A kennelben csendes, nyugodt. Játékát viszont bevédi. Séta alatt nem igazán érdekli az ember, megy az orra után. Kutya, macska, gyerek mellé nem ajánljuk, erős fizikumú gazdát képzelünk mellé.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

He is an American bully mix. This breed began to be bred in America just a few decades ago, precisely to create a dog breed that is gentle, patient, and at the same time has good physical characteristics.

We don't know anything about Burton's background. At first he just stared with us at the kennel with a sad look. Then, during the first walk, he opened up a bit. He accepted the reward morsel out of hand and let himself be caressed. By now, he greets us every morning with a wave. He is quiet and calm in the kennel, but he defends his game. During a walk, people don't really bother him, he follows his nose. We don't recommend it for owners with dogs, cats, or children, we imagine an owner with a strong physique.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!