Ali
kutya
hím
fehér
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2013-02-01
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Ali egy nagy termetű, tekintélyt parancsoló jegesmedve.
3 éve került az Alapítványunkhoz. Szerencsére meglepő gyorsasággal megnyílt felénk.
Bár 9 éves múlt, továbbra is aktív és igazán tanulékony kutyát ismertünk meg benne. Vezényszóra szépen ül, fekszik, áll. A kennelben ugatással védelmezi a saját területét. Minden bizonnyal kiváló házőrző lenne belőle, de igényli az emberek közelségét, így nem szeretnénk, ha leendő gazdája csak házőrzésre szánná.
Nagyon megviseli a menhelyen töltött idő, már- már befordul saját világába, és gyakran csak fekszik egész nap. Ha viszont végre eljön a séta ideje, aktívan veti bele magát az illatok, szagok tanulmányozásába.
Séta közben, más kutyák jelenlétében hajlamos hevesen reagálni, de egy-egy tiltószóval, pórázrántással teljes mértékben kezelhető.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!