Rex kutyakiképző tanfolyam

Oktatók - Rex kutyakiképző- és kiképzésvezető tanfolyam

Tóth Kata

Tóth Kata vagyok, biológus. Már gyermekkoromtól kezdve az állatok viselkedése körül forgott minden érdeklődésem, így egyértelmű volt, hogy a gimnázium után biológiai tanulmányokat folytassak. Mesterszakos diplomamunkámat a kutyák tanulási képességei kapcsán írtam, jelenleg doktori képzésemet folytatom hasonló témában; a kutya és ember kapcsolatára fókuszálva.
A kutyázással és kutyakiképzéssel komolyabban húszas éveim elején kezdtem el foglalkozni, ahol a korábbi lovakkal és más háziállatokkal kapcsolatos tapasztalataimnak is jó hasznát veszem mind a mai napig a Best Dog Kutyaközpont oktatójaként. Saját két kutyámmal az aktív hétköznapok mellett hobbi szinten sportolok.
A tanítás során szeretem az alapos, figyelmes munkát és vallom, hogy minden kutya megérdemli, hogy a maximumot hozzák ki belőle. Minél bonyolultabb és nehezebb egy eset, annál szebb a végeredmény és ezt a felfogást teljes szívemből próbálom mindenkinek átadni. A Rex Kutyakiképző-és kiképzésvezető tanfolyamán elsősorban az elméleti órákon és a vizsgafelkészítésen találkozhattok majd velem.

 

 

Tóth Ferenc „Fritz”

Tóth Ferenc vagyok, a kutyás nevem Fritz. Nevemet az első kutyám hagyományozta rám.
1986-ban szereztem munkakutya-mesterkiképzői címet, majd 1990-ben az MNJK tetoválómestere lettem. Évekig dolgoztam együtt néhai Dr. Kováts Zsolt tanár úrral, a magyar kinológiai élet kiemelkedő személyiségével. Munkaversenyeken és tenyészszemléken több száz kutya eredményes vizsgájához járultam hozzá.
A korszerű kiképzési munka feltétele a folyamatos önképzés, így 2004-ben kiváló eredménnyel végeztem el a BM ORFK kutyavezetői OKJ-képzését. Jelenleg a Rex Kutyaiskolában tartok tanfolyami órákat, valamint egyéni képzéseket, versenyre való felkészítéseket. A Rex kutyakiképző- és kiképzésvezető tanfolyamán elsősorban a gyakorlati órákon találkozhatnak majd velem.

Tapasztalat:
Bp-i Észny-i KKI (OMSE) kiképzésvezető, Őrző-Védő segéd
MNJK: Kiképzés vezető, Őrző-Védő segéd, alomellenőr
KBE KKI: Kik. vez. , Őv. segéd
Rex: kuyaiskola vezető, kiképző vezető ŐV-segéd 2007. óta
OKJ-s leendő kutyakiképzők vezető oktatója az elmúlt évtizedben

Képzések:
MEOE mesterkiképző
Gate: Általános kinológiai és alomellenőr képzés
BM ORFK: okj-s kutyavezető
PFOTE KS: okj-s kutyakiképző

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!