Természetvédelmi tábor a Szilas-patak titkait kutatva

A Szilas-patak mentén élő védett madarakat, a Szilas-tóban élő halakat látogatjuk meg, ahol megismerhetjük az egykor kiterjedt turjánvidék ma még megmaradt élő vizes élőhelyét, a Liva-vízimalom történetét, egykori fenntartható működését, bár csak kívülről, de annál izgalmasabb történetekkel.

Pár kérdés, amire keressük a választ: Mi az az ökológiai folyosó? Mi az az ökológiai sokféleség? Miért fontosak a vizes élőhelyek, a patakok, folyók?

A titkok kutatása mellett, a tábor mottója akár Dr. Jane Goodall sorai is lehetnek:

„Minden egyes apró cselekedet számít. Mindenki tehet a változásért, minden egyes nap, és minden egyes percben, hogy jobb legyen a világ.”

A kezdeti lépéseket mutatjuk meg a programok segítségével, bízva, hogy egyre több családban természetessé válnak, hogy a Föld fellélegezzen. 

A tábor részvételi díja: 45.000.-Ft, (napi háromszori étkezés, külső-belső programok, táborzáró ajándék, interaktív programokkal, kézműves foglalkozás)

Testvérkedvezmény vagy Újpest kártya kedvezmény (10%) vehető igénybe. Gyermekenként egy kedvezmény vehető igénybe, és a kedvezmény a második részlet befizetésénél kérhető.  

Tábori menetrend:

7.30-8.30 ügyelet

8.30-15.30 programok

15.30-16.00 ügyelet

A táborral kapcsolatos további kérdéseket az oktatas@rex.hu email címen várjuk.  

Választható időpontok

Résztvevő gyermek adatai

Kapcsolattartó adatai

Számlázási adatok

Részletek
Részletek
Részletek
* Kötelező mezők
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!