Csodálatos Állatdoki tábor

Csodálatos Állatdoki táborunkba az állatorvosi hivatás iránt érdeklődő felső tagozatos diákokat várjuk.
Az elmúlt évek táborozóinak kérései alapján az ifjú állatdoki jelöltek ez alkalommal még több gyakorlat, és még izgalmasabb interaktív program segítségével nyerhetnek bepillantást az állatorvoslás rejtelmeibe. 

A Csodálatos Állatdoki táborban ezúttal a gyakorló állatorvos sokoldalú tevékenységének bemutatására és a kapcsolódó társszakmák megismertetésére fektetjük a hangsúlyt. A tábor napi programja az állatorvosi munka rutinfeladatainak bemutatásából (betegvizsgálat, kezelés. mintavétel, kiegészítő vizsgálatok, stb.), gyakorlati foglalkozásokból valamint szakemberek bemutatkozásából áll.
Az állatbemutatókon ezúttal az állatorvosi rendelőben ritkábban előforduló pácienseké a főszerep. Bemutatkoznak a turbékoló hírvivők egy elhivatott sportgalambász tolmácsolásában. Az ifjú résztvevők megismerhetik az állatpszichológus és a kutya fizoterapeuta munkáját, sőt a kisállat sebészet rejtelmeibe is bepillantást nyerhetnek. A gyerekekkel közösen berendezünk egy rovarhotelt, és részt vehetnek a hal óvoda növendékeinek ápolásában is.
Az idei kirándulós napon a Szentendrei kisállatkertbe látogatunk el, ahol megismerhetik a vadon élő állatokkal kapcsolatos teendőket.
A gazdagon illusztrált előadások, állatbemutatók, élményrendelések és gyakorlati foglalkozások mellett, idén is alkalom nyílik a Király Pet Kisállatrendelő műhelytitkaiba is bepillantani.

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!  A Csodálatos Állatdoki tábor mindkét turnusa betelt, a regisztráció lezárult. 

Időpontok: 
Július 04.–08. 
Augusztus 1.–05. 

Részvételi díj: 45.000.-Ft (mely tartalmazza a napi háromszori étkezés, külső-belső programok, kézműves foglalkozások, kirándulás, táborzáró ajándék költségeit)

Testvérkedvezmény: 10 % (második gyermek részvételi díjában érvényesíthető)

Előleg: 15.000.-Ft (gyermekenként és turnusonként)

Jelentkezni az online kérdőív kitöltésével lehet.
Kérjük, a jelentkezés elküldése után 5 napon belül legyen szívesen befizetni az előleg összegét.
A jelentkezés csak az előleg befizetésével válik aktívvá. 
A tábori díj fennmaradó összegét, a tábor kezdete előtt legkésőbb 7 nappal kell befizetni. Az esetleges kedvezményt a második részletből lehet igénybe venni.

A befizetés személyesen a Rex Alapítvány Állatszigetén (1046 Bp. Óceánárok utca 33.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között) a recepción lehetséges. A gyorsabb adminisztráció miatt javasoljuk ezt a megoldást. 
Vagy történhet banki átutalással is a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra (10402283-22802398-00000000). Utóbbi esetben kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolást email-en megküldeni szíveskedjék az oktatas@rex.hu email címre. FONTOS, hogy a közlemény rovatban a gyermek neve, a tábor dátuma és címe fel legyen tüntetve.

 

 

Jelenleg nem áll rendelkezésre választható időpont, így NEM tudsz most jelentkezni, kérjük, látogass el később is hozzánk.

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!