Csodálatos Állatdoki tábor

Az elmúlt évek táborozóinak vágyai alapján idén is indítunk állatorvosi tábort az Állatszigeten. Az ötnapos napközi, otthonos program során a gyermekek szakavatott előadók és izgalmas interaktív programok segítségével nyerhetnek bepillantást az állatorvoslás rejtelmeibe. 

Az idei táborban az állatorvosi munka sokrétűségére és a szakmához kapcsolódó tudományok megismertetésére fektetjük a hangsúlyt. Bemutatkoznak állatorvos specialisták, kutatók, valamint az állatorvosi egyetem tanárai és hallgatói is. 

Az idei kirándulós napon az Állatorvostudományi Egyetem tanszékeit (belgyógyászat, sebészet, szülészet, parazitológia, gyógyszertan, állattenyésztés, anatómia, kórbonctan) tervezzük meglátogatni, és megnézzük az egyetem híres anatómiai múzeumát is.

A tábor részvételi díja: 45.000.-Ft, (napi háromszori étkezés, külső-belső programok, táborzáró ajándék, interaktív programokkal, kézműves foglalkozás)

Testvérkedvezmény vagy Újpest kártya kedvezmény (10%) vehető igénybe. Gyermekenként egy kedvezmény vehető igénybe, és a kedvezmény a második részlet befizetésénél kérhető.  

Tábori menetrend:

7.30-8.30 ügyelet

8.30-15.30 programok

15.30-16.00 ügyelet

A táborral kapcsolatos további kérdéseket az oktatas@rex.hu email címen várjuk.  

Jelenleg nem áll rendelkezésre választható időpont, így NEM tudsz most jelentkezni, kérjük, látogass el később is hozzánk.

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!