Zoopici tábor

A Zoopici táborba olyan nagycsoportos ovis és alsó tagozatos gyerekeket várunk, akik szeretik a természetet és szívesen mélyednének el az állatvilág rejtelmeiben. Sok érdekes dologra derül majd fény a minket körülvevő kis kedvencekről és a vadon élő állatokról egyaránt, miközben izgalmas játékokban veszünk részt és közösen ismerkedünk a környezetünkkel, és emellett sok szép alkotás is kikerül majd a kezünk alól. A Farkas-erdőben nyomokat és jeleket követve felderítjük az erdei állatok életét és szokásait, és a Rex Állatsziget lakóit is végiglátogatjuk szakértők kíséretében, akiktől a legtrükkösebb kérdésekre is választ kaphatunk. A tábor során megtanulunk rácsodálkozni a természet rejtett szépségeire és megtanuljuk környezettudatos szemmel nézni a minket körülvevő világot.
A táborozók egy élménydús és szórakoztató hétre számíthatnak sok mesével, csavaros rejtélyekkel és rengeteg új információval, önfeledt alkotással és közös zenéléssel.

 

Időpontok: 
2024. július 15-19.

 

Részvételi díj: 75.000.-Ft (mely tartalmazza a napi háromszori étkezés, külső-belső programok, kézműves foglalkozások, kirándulás, táborzáró ajándék költségeit)

Testvérkedvezmény: 10 % (második gyermek részvételi díjában érvényesíthető)

Előleg: 40.000.-Ft (gyermekenként és turnusonként)

 

Jelentkezni az online kérdőív kitöltésével lehet.
Kérjük, a jelentkezés elküldése után 5 napon belül legyen szívesen befizetni az előleg összegét.
A jelentkezés csak az előleg befizetésével válik aktívvá. 
A tábori díj fennmaradó összegét, a tábor kezdete előtt legkésőbb 7 nappal kell befizetni. Az esetleges kedvezményt a második részletből lehet igénybe venni.

A befizetés személyesen a Rex Alapítvány Állatszigetén (1046 Bp. Óceánárok utca 33.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között) a recepción lehetséges. A gyorsabb adminisztráció miatt javasoljuk ezt a megoldást. 
Vagy történhet banki átutalással is a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra (10402283-22802398-00000000). Utóbbi esetben kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolást email-en megküldeni szíveskedjék az oktatas@rex.hu email címre. FONTOS, hogy a közlemény rovatban a gyermek neve, a tábor dátuma és címe fel legyen tüntetve.

 

 

Választható időpontok

Résztvevő gyermek adatai

Kapcsolattartó adatai

Számlázási adatok

Részletek
Részletek
Részletek
* Kötelező mezők
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!