Címlap Befogadási feltételek
Örökbefogadási feltételek PDF Nyomtatás E-mail

Örökbefogadásra keddtől vasárnapig 10-16 óra között van lehetőség az állatszigeten (1046 Budapest, Óceánárok u. 33.)

Az örökbefogadás feltétele egy örökbefogadási szerződés kitöltése, ehhez szükség lesz az örökbefogadó személyi igazolványára és lakcím kártyájára, hiszen a szerződést ez alapján töltik ki kollégáink.

Kutya örökbefogadása esetén érdemes gondoskodni pórázról és nyakörvről is, de ezek megvásárlására Alapítványunknál is van lehetőség. Cica örökbefogadás esetén mindenképpen gondoskodni kell biztonságos szállító dobozról.

A kutyák az Alapítványnál a következő ellátásban részesülnek: külső- és belső parazitamentesítés, fertőző betegségek és (3 hónapos kortól)veszettség elleni védőoltás, egyedi megjelölés mikrochippel illetve a 6 hónapos kor feletti a kutyák mindegyike ivartalanítva kerül gazdához.

Azért, hogy  jövőben az Alapítványhoz kerülő állatok is hasonló ellátásban részesüljenek, kérjük, hogy kutya örökbefogadása esetén 15.000 Ft felajánlásával járuljon hozzá a rendszer további működéséhez.

A macskák az Alapítványnál a következő ellátásban részesülnek: külső- és belső parazitamentesítés, fertőző betegségek elleni védőoltás, ivarérett kor utáni ivartalanítás, mikrochip.

Azért, hogy  jövőben az Alapítványhoz kerülő állatok is hasonló ellátásban részesüljenek, kérjük, hogy macska örökbefogadás esetén 8.000 Ft felajánlásával járuljon hozzá a rendszer további működéséhez.


Kutya Örökbefogadási Szerződés

Macska Örökbefogadási Szerződés

  Buy Cialis OnlineThe majority of financial loan companies provide the service of getting North Carolina Loans Online for U.S. citizens.